Creativiteit

Creativiteit is de kwaliteit die je in je bezigheden stopt. Het is een levensopvatting, een innerlijke benadering hoe je de dingen bekijkt. Niet iedereen kan een schilder zijn en dat hoeft ook niet. Als iedereen schilder was zou het er lelijk uitzien in de wereld. Niet iedereen kan een danser zijn, en dat hoeft ook niet. Maar iedereen kan creatief zijn, sta er open voor en kijk eens naar deze onbegrepen Japanse jongen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: