Kapitein Biefstuk

Afgelopen vrijdag werd bekend dat kunstenaar en muzikant Don Van Vliet op 69 jarige leeftijd was overleden aan de gevolgen van MS. De afgelopen dagen is er al regelmatig over hem geschreven en een anekdote wil ik graag met jullie delen.

Don woonde in een caravan aan de rand van de Mojave woestijn. Toen de Compaq Disc geïntroduceerd werd, ontving hij een schrijven van de “platen” maatschappij met de vraag of zijn reeds bestaande materiaal op CD uitgebracht mocht worden. Er kwam een kort en duidelijk antwoord met de vraag: “What is a CD?” Don R.I.P.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: