Lef!!

Gisteren, 11-01-11, opende Restaurant Stork haar deuren. Een prachtig groots visrestaurant aan de oevers van het IJ in Amsterdam noord. Een half jaar geleden begonnen Hanne Blom en Erik Buunk aan dit avontuur door zich te nestelen in een oude kale fabriekshal op het voormalige Stork terrein. Een staaltje van lef en doorzettingsvermogen, niet geregeerd door angst maar gedreven door fris ondernemerschap. Chapeau!!! Tijdens de opening maakte ik tevens kennis met de oesterdrieling 😉

Eén reactie op “Lef!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: