The book~iPad2

Twee weken geleden werd ik verrast door zoonlief en mijn betere wederhelft met een iPad2. Je zou zeggen weer een tijdsdief erbij, maar het maakt mij het mijn leven als zelfstandig ondernemer toch weer een stuk makkelijker. Hoe was het leven toch zonder al deze gadgets? Mijn Scandinavische vrienden hebben er een uitleg voor….

3 Reacties op “The book~iPad2”

 1. Geweldig!

  Even serieus, referentiepunten zijn tijd en bereikbaarheid in de geschiedenis. Wat heeft nu de meeste impact gehad, de uitvinding van het drukken, weer vijf eeuwen later de telegraaf of weer een eeuw later internet? Alles met op de achtergrond als referentie het aspect snelheid. Of is er meer? Bijvoorbeeld, welke twittertekst lezen wij nog over zes eeuwen als, zeg maar, “wijsheid”?

   1. Ola Dick….. “Brother”, idd even serieus….;-)

    humor relativeert…inspireert..verjongt…geeft enorm veel energie..!.Had ik vandaag maar één klein vleugje van deze energie, uit deze scetch, mogen beleven, dan was mijn dag met mijn “nieuwe” ge-update laptop één gróót festijn geweest…. ;-)…..mon Dieu!
    Het wiel…..onze “oplossingen” …onze gedachten.. worden duizenden malen per dag opnieuw herhaald…is dat wijsheid?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: