Ik moet er NIET aan denken

Ik zag zojuist op geschiedenis van vandaag dat het al weer vier jaar geleden is dat Bokito op een ruwe manier uitbrak en een aantal toeschouwers toetakelde. Ondertussen gebruik ik Bokito’s naam regelmatig om uit te leggen wat ontkenning oftewel het gebruik van het woord NIET in je hoofd doet. Dus je moet NIET aan Bokito denken en vooral NIET aan een gele banaan en NIET aan de boom achter in je tuin en vervolgens rolt er een diascherm zich uit aan de binnenkant van je schedel om daarop al de genoemde afbeeldingen full colour te vertonen. Ik moet er NIET aan denken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: