Distribueren

Het kantoor is weer open. Na een geweldig verblijf (eat, sleep, read) in Portugal bij dierbare vrienden en een groots huwelijk van een familielid, pak ik de blogpen weer op. Een van de eerste dingen die mij opvielen, na een maand bijna geheel verstoken te zijn van internet, was een blog van Sietse Rauwerdink die mij vertelde dat ik deze video moest zien!! Een eenvandaag exclusief interview met topeconoom Jeremy Rifkin. Het begint nogal negatief maar ik beloof je een must om te distribueren….

4 Reacties op “Distribueren”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: