Babe Ruth

De allergrootste honkballer die Amerika ooit gekend heeft (volgens het blad The Sporting News) was Babe Ruth. Mijn voorliefde voor voetbal is  nooit echt helemaal goed gekomen, daarentegen klopt mijn honkbal hart volop en ben ik er zelfs nog een tijd actief mee geweest. Verder dan een technische homerun heb ik het nooit geschopt, terwijl Babe Ruth er makkelijk zo’n zestig per seizoen uitknuppelde. Vol trots zag ik deze morgen dat het Nederlandse team het goud op de WK in Panama naar zich toegehaald heeft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: