We gaan er geen poppenkast van maken

Vreemd genoeg zong ik vanmorgen rond twaalf uur vanuit het niets ” ja we dansen samen de bostella” met vervolgens de gedachte; ” hoe zou het toch met Rijk de Gooyer gaan??” Twee uur later las ik het bericht dat rond het moment dat ik zingend de trap op liep, de brave artiest zijn laatste adem had uitgeblazen. Met veel plezier denk ik terug aan de wonderschone onzin die het komische duo Johnny en Rijk in de zestiger jaren uitkraamden. Begin zeventiger jaren zag ik ze vaak rijden in hun zeldzame lichtblauwe NSU RO80. De herinneringen blijven…

Johnny en Rijk zijn niet meer, daarom als eerbetoon een staaltje onzinnige poppenkastspel uit de oude doos…..R.I.P. Rijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: