Herken je deze wolf??

Nog wat laatste blogs voor het einde van het jaar.

Mocht je achteromkijken en een van de wolven herkennen uit het filmpje?  En je gevoelens en acties het afgelopen jaar geregeerd werden door angst, reactiviteit of rouw. Weet dan dat ik, en velen met mij, er volgend jaar gewoon weer zijn om de “flow” er weer in te krijgen.

2 Reacties op “Herken je deze wolf??”

  1. Inspirerend! In deze tijd van crisis en angstaanjagende berichten worden we snel verlamd van schrik. Vooral als we noodgedwongen nieuwe wegen moeten inslaan. Onlangs hoorde ik iemand zeggen “wat je geen angst inboezemt, heb je al eens gedaan”. We krijgen die wolf wel klein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: