Obesity + No Exercise = ……..

Voor het lichamelijke onderhoud bezoek ik af en toe een shiatsu therapeut. Naast dat hij mijn spierverkrampingen weer tot rust brengt, krijg ik voedingtips en een berg aan metaforen waar ik weer een tijd soepel in geest en leden van ben.

Bij thuiskomst vond ik dit onderstaand filmpje in mijn reader van HappyNews, waarin dokter Mike Evans in minder dan tien minuten uitlegt waarom een half uurtje beweging goed voor je is.

Mocht je nu moeite hebben om een half uur te vullen, dan kan ik je altijd weer meenemen voor een wandelcoaching om snel tot de essentie te komen of een boekluistersessie waarbij je op een effectieve manier nieuwe leiderschaps of managements literatuur tot je kan nemen.

En als dat niet genoeg is, heb ik ook nog een hond die regelmatig de natuur in moet….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: