Even uit de waan van de dag

(bron icanread)

Tijdens deze vrije dagen, waarbij het samenzijn en voedsel nuttigen met vrienden en familie vaak bovenaan staat en waar de waan van de dag tijdelijk lamgelegd wordt. Zou het zo maar kunnen dat er nog een moment vrij is om de tijd te nemen voor vervolgstappen in het komende jaar.

Waar gaat de reis naar toe? Waar wil ik eind van het jaar staan? Welke acties wil ik nu echt? wat doet er nu echt toe voor mij?

En nog belangrijker hoe krijg ik vanuit mijn hoofd naar mijn handelen??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: