Geschiedenis kan je schrijven, kwartmiljoen

Bijna vijf jaar geleden begon ik met het regelmatig strooien van mijn hersenspinsels op het internet naar aanraden van bloedbroeder Hennie en mede door toedoen van de allereerste NLP opleiding van de Mindacademy van Arnold van Doorn. Vandaag zie ik dat de teller, na het schrijven van een kleine duizend blogs, vaak geïnspireerd door opmerkingen of uitlatingen van anderen, de kwartmiljoen bereikt heeft. Geschiedenis kan je schrijven 😉

7 Reacties op “Geschiedenis kan je schrijven, kwartmiljoen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: