How to get to Mars…. start with the end in mind

Als klein jongetje lag ik tijdens de introductie van de kleurentelevisie tijdens de Firato (1967) te kijken naar de afleveringen van Thunderbirds. Poppen aan bijna onzichtbare draden die met snelle (speelgoed) vliegtuigen, raketten en ander hulpmaterieel de aarde wist te redden van bijna rampen. Niet veel later (1969) keek ik in het noorden van Italië naar de eerste beelden de mens op de maan.

Alsof het bijna de normaalste zaak van de wereld was, landde een maand geleden een onbemand wagentje op Mars. Ik sta er toch even bij stil… iemand of een groep mensen hanteerden toentertijd: “start with the end in mind”.

Waar wil jij over een paar jaar staan?

2 Reacties op “How to get to Mars…. start with the end in mind”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: