De zwakste schakel

Ik ben enigszins verwonderd over de hypocrisie die aan de oppervlakte komt bij de dopingverhalen rond een van de mooiste sporten wielrennen. Sponsoren trekken zich terug, bobo’s poetsen snel de smet van hun blazoen.

Daar waar Fausto Coppi met zijn reserveband rond zijn schouders de heuvels beklom, trekt nu een karavaan van professionele circusartiesten de bergen in totdat de zwakste schakel zich aandient… om vervolgens de volgende afscheidswoorden te ontvangen: “hij verdient het om te worden vergeten” ……

Op Dutch Cowboys kwam ik een frisse kijk op fietsen tegen. Geen zwakke schakels meer..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: