Wi-fi

Wi-fi

De afgelopen weken zit ik ondergedoken in een verlaten dorp in het zuiden van Europa. Geld uit de Europese pot zorgde er voor dat het wegennet drastisch aangepast werd en het dorp, waar vroeger een zandpad doorheen liep, afgesneden werd van de buitenwereld. Bijna ondenkbaar maar toch mogelijk.Wi-fi heeft wel een klein weggetje gevonden naar dit idylische oord, maar laat het ook heel vaak afweten. Hoe heerlijk om niet altijd slaaf te zijn van deze tijdsdieven en te genieten van de natuur…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: