Zo’n tof idee

 

Dick Stolk

Er zijn altijd een paar mensen in mijn gezichtsveld die mij weten te verrassen, zo nu ook weer Sanne Roemen. Ze maakte mij attent op het volgende geweldige persoonlijk ontwikkelingsplan. Als ik twintig jaar jonger was geweest en niet in september een of meerdere bruiloften had, die helaas ook niet op de route liggen, dan was ik alvast mijn banden gaan oppompen. Here we go!

2 Reacties op “Zo’n tof idee”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: