Mentoring

mentor

Dit is wat ik eigenlijk iedereen gun, je laten bijstaan door iemand met (levens)ervaring. Het voedt je niet aflatende trek om te leren.

Zelf was ik in de gelukkige omstandigheid om twintig jaar lang een hele inspirerende en bijzondere mentor om mij heen te hebben. Naast regelmatig sparren gaf hij mij inzichten over verschillen in culturen, zakelijk vanuit metapositie te kijken en vooral op menselijk niveau acteren.

Tot op heden laat ik mij nog steeds inspireren……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: