Durf in het ondertussen te zitten

de corporate tribe

Management boeken zien nog steeds dagelijks in grote hoeveelheden het daglicht. Onder het motto “wie schrijft, die blijft”. De tijd om al deze boeken te lezen over je vakgebied blijft vaak een tijdsintensieve bezigheid. Schopenhauer zou het volgende gezegd hebben:

“Het zou mooi zijn boeken te kopen als we de tijd om ze te lezen erbij konden kopen.”

Maar als ik dan toch een aanrader mag doen voor de komende tijd, dan is het “de corporate tribe” van de hand van Danielle Braun en Jitske Kramer. Een vermakelijke must voor organisaties en hun leiders. Omdat we al lang weten hoe we moeten organiseren. We zijn het soms alleen even vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: