De schmoozer award is binnen!!

schmooze_award.gif

Er worden toch elke keer creatieve dingen bedacht. Zo ook binnen de bloggers. Ik kreeg vandaag via Jeannette Lamme de Schmoozer award. Deze award geeft aan dat je de ” ability to converse casually, especially in order to make a social connection”.

Ik voelde me vooral vereerd omdat Jeannette ter motivatie schreef: “omdat ik vind dat Dick met humor, confronterend en liefdevol schrijft. Ik hou wel van die stijl”. Dank voor je mooie en lieve woorden Jeannette.

Aan deze award zit vast dat hij doorgegeven moet worden aan 5 kandidaten, een soort kettingbrief. Dat doe ik lekker niet. Ik ben erg van geven en vandaag zit ik in de modus ontvangen. Weggeven kan altijd nog, er zijn er genoeg die er voor in aanmerking komen, bieslog, Wim de Bie is een held, dutchcowboys, lekker veel info en vooral oomph van Sanne Roemen, zij is een echte kennisdeler, huur haar gewoon. Waarschijnlijk hebben zij al de hele schoorsteenmantel vol met awards, ben er nu even apetrots op…..

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn