Mijn geheim?

Ik heb een onwrikbaar geloof in jou.

Het valt niet mee om in de wereld van vandaag staande te blijven. Terwijl die wereld gedurende de afgelopen jaren in een ‘kortetermijn-modus’ terechtkwam (“snel, snel, snel”), ontstond bij mij de behoefte om mensen hun uitdaging en energie weer duurzaam terug te geven. Duurzaam omdat je (hogere)doel, je plan, de plek waar je uiteindelijk terecht wilt komen, altijd leidend moeten zijn bij je beslissingen. Dat is dus iets dat elke dag terugkomt, maar wél blijvend effect heeft op de langere termijn.

Mensen zijn belangrijk voor me. Ik hou van hun passie’s, hun dromen, hun belangen, van dat wat belangrijk voor ze is. Dat is voor iedereen anders, en dat maakt mijn beroep zo uitdagend en afwisselend. Maar: ik hou ook van de schaduwkant, de demon(en) waar iedereen weleens last van heeft. Die horen er ook bij, en stellen je in staat te leren. Van jezelf, over jezelf, over waar je heen gaat, waar je pad ligt.

Meestal is het niet te ingewikkeld om als buitenstaander de patronen die iemand zelf niet meer ziet in kaart te brengen en daarmee de mens weer in balans te brengen – nieuwe energie te geven.

Vanuit ‘Coachend Leiderschap’, help ik om het beste uit jezelf te halen. Door naar je te luisteren, te sparren, komen we tot de kern van het vraagstuk en welke ‘mindset’ jou daar bij beperkt. Uiteindelijk gaat het om jou, en wat jij er (wel of niet) mee doet. Dat betekent dat ik je help om zélf je focus, doelen en idealen vast te stellen. Vervolgens begeleid ik je voor een langere periode om die doelen en idealen niet alleen bij doelen en idealen te houden. Maar ze ook daadwerkelijk te verwezenlijken.

Je sluit een contract af met jezelf, terwijl ik je behoed voor valkuilen, patronen of beperkende omstandigheden.