“The right people are the best assets of a company”

 

Mensen zijn belangrijk voor me. Ik hou van hun passie’s, hun dromen, hun belangen, van dat wat belangrijk voor ze is. Dat is voor iedereen anders, en dat maakt mijn beroep zo uitdagend en afwisselend. Maar: ik hou ook van de schaduwkant, de demon(en) waar iedereen weleens last van heeft. Die hoort er ook bij, en stelt je in staat te leren. Van jezelf, over jezelf, over waar je heen gaat, waar je pad ligt. Meestal is het niet te ingewikkeld om als buitenstaander de patronen die iemand zelf niet meer ziet in kaart te brengen en daarmee de mens weer in balans te brengen – nieuwe energie te geven. Als mensen mij vragen wat mijn ideale klant is, zeg ik altijd: “Ik werk het liefst voor de ondernemende mens die ondanks zijn of haar toekomstdromen even in de alledaagse beslommeringen vast zit”. Dat zegt denk ik alles.

Belangrijke coachingsthema’s waar mensen mij in mijn praktijk voor opzoeken, zijn:

  • Leiderschapscoaching
  • Visie, missie en strategie ontwikkeling
  • Persoonlijke effectiviteit (Gedrag, overtuiging en identiteit)
  • Balans werk/privé