The best system…

Op bovenstaande afbeelding maakte deze morgen All Star Fresh mij attent, zeker vanuit mijn oude vakgebied en liefde voor muziek kan ik het alleen maar beamen. Niets is krachtiger dan goede composities door je adderen te laten kolken met behulp van een overweldigend soundsysteem. (en laten we dan de discussie over wat goed is buiten wegen laten)

Als we het dan toch over systemen hebben: Bijna maandelijks beweeg ik mij bij Nienke Binkhorst in familie systemen. Een hele emotionele kluif waar je als buitenstaander maar moeilijk kan begrijpen wat er zich in al die familiedynamieken afspeelt en zeker een aanrader om daar een keer kennis mee te maken. Niet alleen binnen families zijn de systemen bloot te leggen, ook binnen organisaties kan het kijken naar de organisatiesystemen verhelderend werken om vervolgens dmv interventies de weg weer vrij te maken naar een gezonde en energieke groepsdynamiek.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn