We only know good because of evil

Good Evil

Het was me het weekje wel weer, een verkiezing met stoere macho krachttermen. (Ik heb geen verstand van politiek maar het voelt alsof een van de overwinnaars inspeelt op  ANGST onder het volk ipv LIEFDE).

Bobby Haarms overleden (verstand van voetbal heb ik niet echt maar dit was een van de laatste Amsterdammers die begreep waar “TEAM” voor stond. Daarna kwam er een generatie, inclusief het publiek die alleen nog maar het woord IK kent 😉 )

En dan nog wat publicaties van delicate foto’s, scheidingen en de raadselachtige dood van David Caradinne (Grasshopper!!!) Ik vond een stukje Caradinne in zijn glorie dagen

The Tao of Kung Fu #21

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L156XHjoDL0&feature=related&w=300&h=247]

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn